Deze website is een initiatief van unizo

Design By Mai

Design By Mai

Mai Waelkens studeerde interieurarchitectuur en startte in 2007 haar eigen architectenkantoor dat staat voor eigentijdse interieurs en vormgeving.

Haar gedreven passie voor productdesign leidde in 2014 tot de oprichting van ‘Design By Mai’, haar eigen design brand. Ze presenteerde met de collectie ‘Carve Your World’ ook een eerste reeks handgemaakte producten. Haar oogstrelende verlichting werd opgemerkt in London waar het Belgische merk schitterde tussen de grote internationale brands op Designjunction. De unieke decoratieve lampen kregen er de noemer 'design art'.

De expressieve en speelse vormen, uitzonderlijke materialen en handgemaakte productie zijn de belangrijkste troeven. Vooral in minimalistische ruimtes, lobby's van hotels, industriële panden, lounges en authentieke woningen stralen de verlichtingsontwerpen van Design By Mai een sterke persoonlijkheid uit.

Design By Mai draagt de Belgische traditie van handwerk hoog in het vaandel en werkt nauw samen met gespecialiseerde en ervaren vakmensen. Tijdens Maker City kom je in het atelier meer te weten over het volledige maakproces. 

Locatie op Maker City
Design By Mai
Visserij 171 D
9000 Gent
Bedrijfsgegevens: 
Mai Waelkens
Design By Mai
Visserij 171 D
9000 Gent

Meer makers op deze locatie

 
Meubelontwerper en -maker + architect